Om deze website goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid
DIMMbizz is een professioneel IT bedrijf welke bedrijven uit geheel Europa, maar ook daarbuiten, een uiterst compleet pakket aan IT gerelateerde services en producten biedt.

Onze klanten kiezen voor DIMMbizz op basis van onze resultaat gerichte aanpak, bewezen resultaten, professionaliteit, hoogstaande kwaliteit, creativiteit en vermogen te innoveren. Als dienstverlener is DIMMbizz te kenmerken als zeer flexibel en dynamisch en wordt er een duidelijke‘hands-on’ aanpak gehanteerd. Dit alles altijd gecombineerd met een vooruitstrevende instelling die het belang van haar klant hoog in het vaandel heeft staan. Hierbij gaan wij regelmatig van de conventionele paden af. Door innovatief en onconventioneel te zijn creëren wij concurrentievoordeel voor onze klanten. Het goed luisteren naar de wensen van de klant en dit vertalen naar een praktische oplossing is hetgeen waarin DIMMbizz excelleert.

Het brede aanbod aan ICT diensten en IT Solutions van DIMMbizz worden dooreen groot aantal verschillende organisaties benut. Tot de klantenkring van DIMMbizz behoren:

Provincie Zeeland
Roompot Vakanties
Landal Greenparks
Van der Valk Aruba
Molecaten Groep
Golf Cochem
Gemeente Terneuzen
Gemeente Reimerswaal
Gemeente Goes
Apollo Hotels & Resorts
Fitland Groep

en nog heel veel meer
Enkele van onze klanten:
Enkele van onze partners: