Om deze website goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Bekijk hier het cookiebeleid
Het ultieme CMS voor zowel realisatie als beheer van uw website!
Klik op de afbeelding om naar de zpiderz product website te gaan >>
Ultieme flexibiliteit

Het Content Management Systeem (CMS) ZpiderZ is uniek in zijn soort. Geen enkel ander systeem biedt u de verregaande mogelijkheden op het gebied van beheer.

Zonder enige technische kennis is men in staat om zelf een website te realiseren. ZpiderZ is 's werelds eerste en enige volledig grafische CMS en vertaalt uw ontwerp in een technisch hoogwaardige website.

Ontdek de vele mogelijkheden en vrijheid die ZpiderZ u biedt!
Voor Designers

Uniek is het feit dat ZpiderZuitermate geschikt is voor design- en reclamebureaus. Met het platform dat ZpiderZ hen biedt zijn ze namelijk in staat om binnen een hand omdraai zelf een website technisch te realiseren of lay-outwijzigingen door te voeren. Diverse bureaus gingen u reeds voor.
Voor bedrijven

ZpiderZ is geschikt voor ieder type organisatie die een website wenst te beheren. Het gemak en de vele mogelijkheden zullen u versteld doen staan. Doordat ZpiderZ een uitermate flexibel systeem is, heeft men meer mogelijkheden voor het aanpassen van de website. Het design van uw website kan door DIMMbizz, de ontwikkelaar van ZpiderZ, of één van de ZpiderZ gecertificeerde Designbureau's, worden verzorgd. U krijgt zodoende altijd een website op maat welke zich onderscheid!